Sunday, 19 November 2017

mak cik emo!

salam semua
lamanya x update blog
nampak kan a bit bz
dengan anak2
dengan keja
agak bz lately

so today
banyak benda nak share
tapi x sempat nak update lagi
byk gambar nak empek
buat kenangan di hari tua
hahahah
kalau sempat tua la
huhuhuhu

hari ni makcik nak emo sikit
nak luahkan perasaan
coz banyak benda yg buat makcik frust

kadang dlm dunia
kita rasa
kita dah cuba buat yang terbaik untuk semua org
dah try puaskan kehendak semua org
tapi masih lagi ada yg x kena
ada ja
yg komplen
xtau dah nak buat apa

kadang kita ni
beria jaga hati orang
tapi orang
langsung x jaga hati kita

kadang kita beria arrange tu
arrange ni
tapi org x appreciate pun

so from now on
makcik mls dah
nak amik pusing
pasal hal org lain
kebajikan org lain
kebahagiaan org lain
nak planning any event
mls dah nk layan

korang la plk fikir
makcik nak follow je
makcik dah letih
semua benda makcik nak kena pikir
tapi pasal makcik
sapa pun xpikir
huuuuuaaaa

puas dapat luahkan
rasa legaaaa

kalau jadi apa2
plz faham
makcik dah cukup penat
penat berkorban untuk semua org
yg xpernah appreciate makcik
sekian
terima kasih

Wednesday, 27 September 2017

IRFAN HOMESTAY NILAI IMPIAN

morning semua
apa khabar hari ni???
moga sihat semuanya
mulakan hari ni dengan senyuman
insyaallah
moga terus ceria

entry kali ni
nak promote sikit
homestay baru kami
di nilai impian
baru buka bulan lepas

actually ni rumah mr ar
memandangkan kami dah stay di putrajaya
so kami decide maintain je di situ
as kalau nak dok nilai
jauh plk nak berulang alik
dok putrajaya dkt dgn opis
dkt dgn sekolah anak2
since bila mr ar xde
me yg nak uruskan anak sengsorang
so dok je la putrajaya

rumah ni kami jadikan homestay
sama mcm rumah di alor setar
nak sewakan sayang plk
homestay blh la org dok skali sekala kan

so nak buat renovation pun
xde la teruk sgt
coz rmh apartment kan
cuma buat plaster siling, kitchen cabinet je

belakang homestay ni ialah nilai 3
mmg dekat sgt
dekat dgn tol nilai
dekat dengan usim
since last month konvo usim
mmg fully booked la
alhamdulillah

homestay ni ada 3 bilik dgn katil queen
ada kemudahan spt tv, dapur, peti ais
mesin basuh, cerek, periuk nasi
berada di tingkat 1
ada lif
ada juga kemudahan kolam renang
sesuai utk yg nak bwk anak2 bercuti
pastu blh p shopping kt nilai 3

bagi yang berminat
boleh whatsapp ke nombor ni

013-4290574/013-5620324
FB : IRFAN HOMESTAY NILAI IMPIAN


















MOF Family Day 2017

salam semua
lamanya x jenguk blog
bz sangat nih
dunia semua tu kan
hikhikhik

ni baru nak update
entry2 yg dah lama dok peram
ni kisah MOF family day
bulan july ke bln ogos tah
huhuhuhu

mcm tahun lepas
buat kat MAEPS
and xtvt pun sama
tapi bagus wat camni
dekat dgn rumah
dlm dewan ada aircond
xpanas
seronok bdk2
byk permainan boleh main
makanan pun best
dan xlupa
hakak dapat cabutan bertuah
laundry basket
blh la kan
dari xdapat hapa2
hikhikhik

suka konsep cmni
semua org enjoy
dan tempat pun selesa
yg penting
anak2 happy :)


breakfast dulu

lapar nampak dik

caj energy dulu ye






abam spiderman




dah besar...nak lukis kt tangan je






gaya kemain







make sure u menang k





neves












caj energy balik











cabutan bertuah