Friday, 24 January 2014

suavinex

salam semua
alhamdulillah
miggu ni berjaya spent time di rumah
pagi2 pekenagulai temenung kat kola kedah
maveles....maveles

hari ni me nak share something
dgn mommy2 semua

penah dengaq x pasal suavinex??
apa tu???
ubat ka???
pelangsing badan ka????
ubat bg putih ka?????
salah semua tu....heheheheh
nak tau x suavinex tu apa dia????
jengjengjeng....sila scroll ke bawah
hikhikhik
,
,
,
,
,
,

,,
,
,
,
,
,
,
,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,

,
,
,
,
,





 

inila suavinex tu
brand botol susu
bikin saspen je kan???
hahahahahah

actually me jumpa brand ni masa
tengok buku pa&ma
tapi memang xpenah jumpa kat kedai
or org jual oline
baru2 ni jer sempat google balik
jumpa la 2,3 kedai yg jual
tapi xsempat nak order lagi

finally...baru2 ni me singgah 
apple baby house kt aloq staq ni
nak beli puting aqeem
skali brand ni dah ada kt situ
yeeeeeeaaaaaa....sukanya mak
hehehehhehe
harga pun sama dgn online
plus save kos postage lagi
so angkut la satu utk aqeem
satu untuk aiman

cantik2 design dia
geram...mcm nk amik semua
tapi kang jenuh anak den hsp botol plak
hikhikhik
me beli yg brapa ml tah
dah lupa
tapi harga rm39.90
tolak disc 10% lagi kot

me n mr ar
mmg cerewet bab botol susu anak
masa aiman
3 bulan skali tkr botol
coz mak pak nya dah bosan dok cuci
botol yg sama je designnya
blh x camtu?heheheh
lagipun mmg kita kena slalu tukar 
botol susu anak kita
zaman aiman dulu
mcm2 jenis botol susu
kitaorg beli
yang plastik
yang kaca
yang besi
semua ada
syok tgk design botol yg unik 
dan lain dari yang lain
kat bawah ni antara koleksi aiman



bila zaman aqeem plk
kami xbegitu excited sgt dgn botol susu
coz aqeem breastfeed
sampai sekarang
cuma masa zaman aqeem ni la
baru kenal tomme tippe
avent
nuby
and now suavinex
seronok sbnrnya
tgk design comei2 ni
hikhikhik
mak pak yang lebih
 



 



4 comments:

  1. Cntikla botol suavinex tu leh tau xkedai kt loq staq tu nama apa.nk g cr gakla..kami prefer yg mulut luas senang tgh mlm nk cedok susu xtumpah hihi

    ReplyDelete
  2. kedai apple baby kat mergong tu....boleh carik kat situ....comei2...mcm nak borong semua....hikhikhik

    ReplyDelete
  3. Saya duk cari2 kedai online yang jual botol ni tapi tak banyak la..berkenan sbb design jgk :)

    ReplyDelete
  4. Sy ader bli botol suavinex nh tp jns puting silikon... sy nk tuka puting kuning nu tp xth nak cari kt mane melake nh... online pn mcm pyh nk jumpe..

    ReplyDelete